Post by plunevsufiscong on Feb 20, 2022 23:00:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ UNO!™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ UNO!™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code zwiększa punkty ▞▞▞
▞▞▞ UNO!™ 2022 version ▞▞▞
Bardzo fajna gra i trylowanie. Sugeruję deweloperowi, aby miał opcję, w której mogę walczyć z moimi przyjaciółmi, którzy grają online, mają maksymalnie 4 graczy w każdej rundzie, ale sugeruję, aby było to 5, im więcej, tym weselej. Mam nadzieję, że zauważysz te sugestie. Czekamy na przyszłe aktualizacje.
Gra jest w porządku jednak irytuje mnie kilka mechanik. Mianowicie chodzi mi o rundy na czas. Kiedy rozgrywka jest ciekawa i nie mago zwycięzcy to nagle bum końca czasu. Uważam, że należy grać do wygranej, a nie 3 minuty. Druga sprawa do granie ze znajomym. Nie Możesz Zagrać Z Nikim Dopóki Nie Zdobyć Specilnego Żetonu. Wwtedy możesz zrobić pokój. Trzecia sprawa to brak możliwości możliwości samouczków. Ja Mam Uno W Wersji Karcianej I Uważam, Że Wersja Jest Najlepia.
Denerwuje że gry są na czas ;/
Jp
Takie oszustwo. W tej grze naprawdę ciężko jest oszczędzać monety, więc po wszystkich bonusach na początku nie powinieneś wykonywać wyzwań z wysokim mnożnikiem. To także ciągle mnie rozłączało i zmuszało do odinstalowania i ponownego uruchomienia gry, tracąc wszystkie moje postępy. Wydałem też 2 dolary na grę za dodatkowe monety i diamenty, ale w rzeczywistości ponownie mnie rozłączyło i straciłem tę wirtualną walutę. Zabawne, ale złe uzależnienie.
Zawsze działało, teraz nie mogę połączyć się z kontem i po "pierwszym znalezieniu" utknąłeś
Nie wiem czy fajna ale pytam się czy jest płatna na razie 2
Gra działa świetnie, uwielbiam w nią grać, ale ostatnio ciągle mówi mi, że muszę zaktualizować aplikację, aby móc grać. Cóż, nie pokazuje, że aktualizacja jest tutaj, a próbowałem odinstalować i ponownie zainstalować i nadal nie działa, mam nadzieję, że zostanie naprawiony.
Masz mało
Wiem, że może nie powinienem już sprawdzać, ponieważ gram w to dopiero 2 dni i nie znam wszystkich funkcji, ale skoro mam już parę uwag do czemu nie. A więc, jak również za mało czasu, nie chcesz się uczyć, że nie ma ich wszystkich, które są w grzej. ZOCZYŁEM RÓWNIEŻ OPENY KTÓRĄ POPIERAM, IŻ GRA STWARZONA NA WYŁUDUZANIU PIENIDZA, JEST DO POKAZANE NA PRZYKŁADZIE PRZEGRANEJ RUNDY GDZIE TRACI SIEŻO DUŻO MONET, PRZY WIGRANEJ OTRZYMUJE SIEM ICH MĄSĄ ILIĆ.
Dzika karta 4+. Musisz to naprawić.Mówiłoby to: „Czy myślisz, że ONI (zespół) mają określony kolor”. A ty rzuciłbyś mu wyzwanie i przegrał. Ale drużyna będzie miała kolor w talii. Potrzebujesz naprawy
Reklamy zbyt częste, aby naprawdę cieszyć się grą, musiały zostać usunięte.
Zmuszanie mnie do odinstalowania/ponownej instalacji w celu zaktualizowania gry jest niedopuszczalne.... wymazano mój status vip i wyczyściłem moje statystyki, aby spróbować zdobyć ode mnie pieniądze. NIE PAŃSTWO.
Strata czasu. Design, aby dużo stracić, niewiele wygraj. Gra uniemożliwi Ci również wybranie karty, dzięki czemu będą mogli wybrać jedną, którą odrzucisz, abyś mógł przegrać. Opłaca się wygrać. Oszczędź sobie bólu głowy i zagraj w fizyczną grę karcianą. Ta gra jest okropna.
7 i 0 nie działały
Mad Skills Motocross 3 Motorsport lbha
Daje dwie gwiazdki dlatego ze w tej grze jest oszustwo np. sprawdzilem razy jsk ktoś zuca przed oststnią karte +4 i pytam czy ten ktos ma taki kolor a ja odpowiem lub nie to i tak par te 4 karty mimo tego ze ta odoba nie służy do wykonywania czynności kontrolnych 😡
Ta gra jest wyjątkowo sfałszowana przeciwko graczom dzięki WIELE BOTÓW. Poważnie? Na tej platformie jest tylu graczy i możesz sobie pozwolić tylko na walkę z botami? Wyłudzają również dużo monet, a karty są wyraźnie podane w taki sposób, abyś przegrał. gdyby to była fajna gra, nie będzie powodu, aby dawać mi tylko karty jednego lub dwóch kolorów. To nie jest zabawne, mam nadzieję, że ten problem został sprawdzony.
Super gra minusem jest to, że jak w 3 minuty nikt nie wygra to jest koniec tej gry, to trochę bez sensu, ale ogólnie BARDZO polecam ☺
Bardzo fajny. Naprawdę lubię w to grać 😃
Jedno wielkie dno i wodorosty
Zabawne, ale punktacja nie zawsze jest dokładna. Punkty nie zawsze są podawane poprawnie. Nie ma możliwości zgłaszania problemów.
Dobże lepsze w gra ale na steam jest lepsze UNO nawet wersi Demo
Uwielbiam tę aplikację szczerze. Gram w tę aplikację od 3 lat 😊💜👏 Możesz grać ze znajomymi i zaprzyjaźniać się z ludźmi z całego świata. Dodatkowo możesz dołączyć do fanklubów lub po prostu zwykłych klubów, to fajnie i nie potrzebujesz pieniędzy, aby zdobyć darmowe monety i przedmioty.😌
UNO!™ ไพ่ oknu
ONZ!
Nudzi się
Jak tylko trochę uzbiera się kasy do później karty dobierane są tak, że wszystko jest przegrywane tylko wykupić jakiś pakiecik🤬 przegięcie,
Wszystko fajnie tylko bot zawsze wie jaki masz kolor gdy masz uno...
Najnowsza aktualizacja gry sprawiła, że jeśli masz ponad 4000 monet, możesz grać tylko w Uno 8000 i więcej. Nie wiem, o co chodzi, ale nie podoba mi się to i nie rozwiązuje problemu utraty wszystkich monet, ułatwia ppl szybką utratę wszystkich monet. Czy wiesz o tym Uno, czy jest to usterka?
UNO!™ कार्ड iya
⬛⬜🆔🆑🔉🔊🔈🔇:-P=-OO:-)O:-):-$B-):-(=-O:O:O:-$:-):-P:-* : O:-DB-);-)=-O:O:-\ B-);-) :-(=-O:-$:-(=-O;-) 👑 👔👖👖💷💸💱💱💱👛💶💵💼🎒💰💹📔🎃🎀🎂🎈🎆🎏📟🎉📱📟📲📟📟📟📟📟📟📟📟📟🎆🎆🎆🎆.
UNO!™ Kaarten nxf
Dlaczego ta gra ma limit czasowy? To gra karciana gdzie gra się długo, a nie jedna runda 3 minuty! Poza tym nie działa. Gra posiada równie dobre zasady free2play i pay2win z przekatastrofalym systemem monetyzacji. Gra na kasę i ogólnie to nie polecam
Problemy z pucharami i wydarzeniami. Jak masz załatwić codzienne zadanie, wygrywając mistrzostwa pucharowe, kiedy żadne z nich nie jest dostępne przez 7 godzin? Różany kubek też się nie liczył. jesteś mi winien złoty drapak. Impreza Walentynkowa była wyjątkowo nudna i droga. Zapłać 600 monet, aby odrzucić 8 czerwonych, wygrać i dowiedzieć się… odrzuciłeś tylko 2!! I w kółko te same nudne rzeczy. Impreza bożonarodzeniowa była jednak świetna. Ogólnie gra robi się dość nudna.
Mogliby wykonać grę i Uno Flipa nie jakieś chińskie dodają, baloniki i inne wynalazki ...
Nie polecam, gra się zwiesza. Problemy z połączeniami.
Więc. Wiele. Wyskakujące okienka.