Post by plunevsufiscong on Feb 20, 2022 22:51:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler aksaklık primogems ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Rick and Morty: Pocket Mortys Symulacyjne teze
Çok sıkıcı! Hayal Gücünde Doğa Yürüyüşü!
Rick ve morty'nin Pokemon hali çok güzel rasgele jdıdbudvuxkshsosbywnshdkbdusndjdnbdkdbdjxbjdbvkdjdmdkfjkfjflfjdjjdnsksgdkjdndjdhdkhdndgdjdhdjdjgcjdhdkdgdjodpekhsodhfjfjfjfkdnxjjdndjslksldkfmdlxjslhsorlbfıfkfjfjkffojfkrbjslowklw1ojsl7dodjd6d8djdudıdjehkdkdodd5skkskdjdjdjdjo2mdkdkdkdjkdhdkdpdğwlömxöxçisşwpwöw.söl, slskkshswhsksndksbsjsbksbdjsadolfhitleralmanbaşkanıdmldndldndjdndkdmdkdndıdndkfnfıfjfıfnldusneldmslslshekrıfpjepwldpdğ01o283o498fıdkdkfjfkfnfnmdnfkdjdkeheoehekrbkrndıdjfkfkdkkfkfkfıdjhdo
Daha fazla yüklemedim yüklüyorum güzeldir çok iyi yorumlar için ve güzel gözüktüğü Pokemon olduğu için
Oyun artık açılış ekranını geçmiyor
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulátory tpqn
Oyunu her yüklediğimde, daha önce kaydedilmiş 2 oyunum olduğunu söyleyecek, ancak hangisini tıklasam, yüklemeye çalışacak, sonra beni hemen o sayfaya geri gönder, hatta oyundaki tüm verileri silmeyi denedim ve her şey ve hala aynı şeyi yapıyor.
Bu Oyun Çok Harika Onu Seviyorum ve Seviyorum Çünkü Sıkıcı değil ama buna 3 yıldız veriyorum çünkü 2 nedenim var saldırımın her zaman kaçırdığı bir oyuncu oyuna saldırıyı kaçırırsa sinir bozucu ve kötü 2. Reklamlar evet değil çok fazla reklam var ama ben çift Coins için benim gibi bir karakter kazandığımda Ama Reddettim, sonra başka bir galibiyet yine onun.Teşekkürler
Rick ve morty'yi seviyorum ama oyun yüklenmiyo
Telefonumda bu oyun vardı ve sildim. Bir yıl sonra tekrar aldım ve düzgün çalışmayacak. Uygulamayı açtığımda birden fazla kaydetme dosyası bulundu, oyuna devam etmek için birini seçin yazan bir ekrana gönderdi. Birini seçtim ve aynı ekran açıldı ve aynı şeyi tekrar tekrar yaptım ama yine de çalışmıyor, telefonumu yeniden başlattım, uygulamayı sildim, ayarlarını kontrol ettim ve gereksiz dosyaları sildim. Bütün bunlardan sonra hala çalışmıyor.
Diğer insanlarla savaşmak ve Mortys toplamak oyunu gerçekten eğlenceli kılıyor, bu oyunu Pokemon'u seven herkese tavsiye ederim ❤ Güncelleme: Oyunun kendisini hala seviyorum, ancak oturum açma ile ilgili bir sorun oldu ve yapmak zorunda kaldım. oyunumu birkaç kez yeniden başlatın, önceki hesaptaki hafızayı ve parayı kaybedin. Bunu çözmenin bir yolu var mı?
İndirlimiyor yani yüklenmiodiyor telefonla oynamak istiom diğer oyunları indiriyo ama bunu indirip GM 5 plus
Evet. Kabul ediyorum. Bu eğlenceli bir oyun. Yaklaşık 1 sene oynadım sonra sıkıcı geldiği için sildim. Sonra sıkıldığım için bu oyunu tekrar oynamak istedim, sırf hesabımın sıfırlandığını görmek için! 1 hariç tüm başarım vardı, bu yüzden doğru acc'a sahip olduğumu biliyorum. Bu yüzden, gerçekten oynamadığım çok oyunculu hesabımı ve tek gerçek ölüm de dahil olmak üzere 30-40 seviye 100'den fazla morty içeren kampanya hesabımı kaybettim. Genel olarak eğer hesabım silinmeseydi 5 yıldız verirdim çünkü oyun eğlenceliydi.
daha iyi olabilir
Türkçe dil desteği yok Türkiye'de bile çok fazla Rick and Morty hayranı var.
EDIT: 'Birden çok dosya kaydetme' hatasının çözümü; oyunu kaldırın ve bunun için önbelleği temizleyin. Yeniden yükleyin ve daha sonra iyi çalışması gerekir. Çok oyuncululuk bir düşünce bile olmadan önce buradayım ve sonuna kadar burada olacağım. Bu oyun herkes için değil, ancak çok oyunculu sürekli yanıyor. Kendinizi zayıf buluyorsanız, güçlü olmanın birçok yolu vardır.
Oyun eskiden iyi çalışıyordu, şimdi yükleme ekranını geçmiyor ve herkesin ortak sorunu gibi görünüyor.
Oyun efsane ama lütfen Türkçe gelsin. Bu oyun efsane ama türk dili lütfen
Eski okul Pokemon stilinin bir nostalji patlaması ama basit bir uygulama. Rick ve Morry teması ilk başta eğlencelidir, ancak eğer o kadar yüksekse PG-13 seviyesinde temiz tutmaya çalıştıkları için şovun tavrını kavrayamıyor. Para kazanma modeli, çoğu modern oyundan daha az aşındırıcıdır, bu nedenle oradaki noktalar ancak ekrandaki gamepad kontrolleri (bluetooth denetleyici desteği olmadan) bir acıdır.
Yüklenmiyor 10 dan fazla denemiyor
Benim telefonda açılmıyor loding de kalıyor ama çok güzel oyun başka bir telefonda oyun çok tercih ederim arkadaşlar benim telefonda açılmıyor
İşe yaradığı zaman fena, her çalmaya çalıştığımda çalışmamaya karar veriyormuş gibi geliyor 🤷♂️
korkunç içeri giremiyorum bile sadece kayıtlı dosyaları getiriyor ve sonra onları seçiyorum sonra tekrar yapmamı sağlıyor
oyun yüklemiyo 80 hata oluyor diyor
Çok kötü oyun açılmıyor
Biraz berbat. Sıfır ses, pokemon'a benzer bir formata sahiptir. Ama o kadar çok text ve kıç seviyesinde midi şarkılar var ki bunlar ff7'ye bile yakın değil. Oyunlarda 1990'ların seviyesine kadar müzik. Müzikten o kadar nefret ediyorum ki bana depresyonu hatırlatıyor. Depresyonda olmak. Sesi kapalıyken gerçekten çalamıyorum. Ama diğer her şey harika. Nes için Festers Quest'e ne kadar benzediği dışında. Festers Quest, Nintendo için yapılmış en kötü oyundur. Ninja kaplumbağalar nes oyunundan daha kötü bir rpg gibi.
💫Öncelikle oyun yüklenmiyor bir kere zar zor yükledim ama o zaman da eski save dosyaları yükleyemedim kaydettiğime de emindim. Artık oyun hiç yüklenmiyor telefona nedense bug olmuş ne güzel bir oyun ama iyileştirme keşke oyunla ilgilenseler.
Kaliteli ücretsiz oyun ama kutsal inek baştan ne eziyet! Pokeball'ların eşdeğeri nadiren ortaya çıkar ve düşmanlarınızın her zaman daha yüksek istatistikleri vardır (böylece her zaman daha fazla hasar verirler), arka arkaya iki kez sizi vururlar, değiştirirseniz ilk önce sizi vururlar ve gittiğiniz her yerde kabaca seviyenize ölçeklenirler. Bir avantaj olarak öğütme seviyeleri dışında bir şey yapmadan önce belirli bir seviyeye ulaşmanız gerekiyor. Bu yüzden sürekli nakavt oluyorum ve yeni Morty'ler almıyorum, yani ne anlamı var!?
Kesinlikle inanılmaz temelde Gameboy için Pokemon ile aynı şey
Oyun ilk bir kaç saat bir şeyler keşfederken son derece eğlenceli oluyor ve bir süre sonra çabucak ölüyor ve oyunun pek bir şey olmadığını anladığınızda yorulana kadar aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorsunuz. ? oyunu bitirene kadar? Ayrıca oyunda birçok hata var, bu da bazıları cihazı belirli bir ölümü kaybetmeme neden olan cihazı yeniden başlatmamı sağlıyor.
Çok eğlenceli bir oyun! Oyundaki bir görevden özel bir öğe almadığım için meydana gelen bir aksaklık üzerine müşteri desteğine ulaştım. Şaşırtıcı bir şekilde, bir saat içinde bir cevap aldım. Sorun için tazminat aldım ve ekibin gösterdiği misafirperverliği gerçekten takdir ediyorum. İnanılmaz destek.
Oynamak için ödediğini anlayana kadar inanılmaz. Oyunun düzeninin gameboy pokemon gibi olduğunu gördüğümde çok heyecanlandım. Ama sonra, sadece ödemenizi istedikleri açıkça ortaya çıktı. Her şey seviyenize göre yükselir, genellikle para ödemeden fişleri (pokeball'ları) alamazsınız. Oyunun eğlenceli olması için çok önemli olmaları zor. Ve her düşmanın seviyesi aynı oranda olduğu ve ziyaret ettiğiniz dünyalar buna göre değiştiği için, sürekli kazanmak için mücadele ediyorsunuz.
Tamam, bu yükleme ekranı olayının gerçekten düzeltilmesi gerekiyor. Bu oyun başka türlü harika... Ya da oynayabilseydim olurdu.
Rick and Morty: Pocket Mortys Penyelakuan rct
Bu harika bir önermeye sahip ortalamanın üzerinde bir oyun ama bu oyunda mevcut olan ciddi sorunlar var, yeni başlayanlar için - i) %95 doğrulukla bir hamle nasıl 3 kere 1'i kaçırır? Oyundaki isabet sistemi bozuk! ii) Hikayede çok şey eksik. iii) Oyundaki her öğe pahalıdır ve sizi oyun para birimi olan 'schmekels' satın almaya cezbeder.
Bu oyun eğlenceli ve şovdaki referansları kesinlikle seviyorum, ancak yükleme ekranında sürekli donuyor. Sildim ve tekrar indirdim, ancak saklamayı seçtiğim kaydetme dosyası silindi. Birkaç yıldır iyi finanse edilen bir uygulama olduğu için oldukça sorunlu.
güzel
Bu oyunu gerçekten seviyorum, ancak yükleme ekranında morty'nin yüzüyle takılıp kalıyor ve hiç yüklenmiyor.Bunun dışında gerçekten eğlenceliydi ama daha önce oynamıştım ve verilerimi hiç kaydetmemişti.
HİÇBİR ŞEY SATIN ALMAYIN. 2 alışveriş yaptım ve HİÇBİRİ almadım, ancak HİÇBİRİ için ücret alındı ve geri ödeme yapmıyorlar. Siktir et bu oyunu ve onu çalıştıran şirket.
Oyunu seviyorum. Ama bazı yönler bozuk. Biri için, diğer rickleri yenmek için tamamen öğütmeniz gerekir. Herkesin benden her zaman 5 seviye daha yüksek olduğunu hissediyorum. Ayrıca doğruluk tamamen bozuldu. Bir saldırı %95 isabetliliğe sahipse, 10 defadan 4'ünü kaçırmamalıdır. Ayrıca Mortys bazen hiçbir şeyle savaşmaz. Sırf kimseyle uğraşmaya başlaması için bir tanesine kadar yürüyeceğim. Dediğim gibi, oyunu seviyorum. Ama biraz düzeltmeye ihtiyacı var.
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum ama.. Üzücü Bu oyunu çok uzun zamandır oynuyorum ve her şeye para harcıyorum ama bir yıl sonra hala oyunu indiremiyorum LÜTFEN DÜZELTİN !!!!
Yok Be lisansı Yapamamışsınız
Oyunu başlatın ve hemen çöküyor
Oyun için mükemmel ama eski kullanımımı geri alamıyorum çok saçma şimdi biraz bende rastgele atam djxj djcjxjdjxjdjdjcıxjdjc ddjdjdjdjdjdjdjdjdndjdjeprpcısprğfşmwkccoekenfcısprğfşmwkccoekenf
Bu sadece benim sorunumsa boşver ama görünüşe göre 2 kayıtlı oyun var, bu yüzden birini seçmem gerekiyor ve bu sorun değil ama seçmeme izin vermiyor. Sadece "yükleniyor" diyor ve ardından oyunu seçmem gereken aynı sayfaya geri dönüyor. Yardımcı olup olmayacağını görmek için kaldırıyorum ve yeniden yüklüyorum ama başka hiçbir şey yardımcı olmadı.
Bob's World - Jungle Adventure Пригодницькі mub
Oyun artık benim için çalışmıyor. Oyuna girmeme izin vermiyor ve beni tekmelemeye devam ediyor.
Neden morty neden kurban değil?
Oyunu yeniden yükledim ve dosyaları kaydettiğimi söylüyor ama hiçbir şeye izin vermiyor, ancak kaydetme dosyalarına geri dönüyor