Post by plunevsufiscong on Feb 20, 2022 22:42:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Cow Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Cow Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Run Cow Run 2022 version ▞▞▞
Забагато реклами
Нехороша гра
Ви повинні платити за те, щоб зберегти корову живою кожні 15 секунд.
Пальці вгору
Я не знаю про гру bcoz, зараз тільки завантажую гру
Ця гра отримує одну зірку, оскільки вона має щось оцінити! Заморожує/перезапускає мій ZTE Warp щодня, і перший рівень надзвичайно складний. Noogra Nuts був кращим, зараз його видалили
ця гра дуже цікава, дуже подобається
Люблю гру. Ненавиджу рекламні ролики.
Жахлива гра, якщо ви любите витрачати гроші, щоб грати в погані ігри, ця гра для вас. Жахлива гра, якщо ви доберетеся до точки підтримки, кнопки перестають працювати. Не варто завантажувати!
Ця гра в порядку, але вона стала нудною та дратує після кількох запусків одразу після її отримання. Я б не витрачав своє сховище та час на цю гру
Хороша гра, але занадто багато реклами і важко отримати монети для підвищення; однак я б рекомендував це.
я люблю цю гру
imnandi legame kakhuuulu
Це хороша гра, але дуже хороша
Дуже чути челанг
Телефон зависає
Буено
Суперська гра
Run Cow Run Aksi wco
Гра хороша, але справа в тому, що коли я коли-небудь вибираю прискорення, щоб воно було в нагоді, як у грі, я вибрав прискорення, щоб я міг використовувати його, коли трактор переслідує корову, але як тільки tractor, здається, прискорення випадковим чином розподіляється за моїм вибором, який до біса дратує під час гри. Це просто дрібна помилка, але це дуже дратує під час гри. Я видалив його через це.
Ех
Люблю....
Довго грузиться
Run Cow Run פעולה qpl
Я дуже люблю цю гру, і вона дійсно викликає звикання, я щойно грав один раз, і тепер я настільки захоплююся нею, що не можу перестати грати
Run Cow Run була однією з ігор мого дитинства. Мені подобається графіка - просто сама корова унікальна і дивовижна. Я граю в неї, коли мені нудно. Варто того!
Run Cow Run Action doyb
Zona das Minhocas.io - Cobra Ação ick
Dở tệ 👎👎👎
Виправте це, і це буде чудова складна гра. Коли в грі змінюється потужність, ви не можете стрибати. Виправ це!
Весело
ऐफृअंछनंनबॅनपबफपपपबठणढॅपढच
більше дратівливої реклами з'являється після запуску гри.. але гарна гра
Я завжди втрачав. Мені це дуже подобається, і я повинен піти і врятувати своїх друзів😊😀😊😀😄
Чудово, але неймовірно дратує з усією рекламою!! Я оцінив лише 1 зірку через постійну рекламу (
Хоча гра весела та мила, гра часто вилітає та жорстко блокується. Будь ласка, виправте це.
Біжи
Ця гра крута, але є доповнення, коли я програю і мій палець втомлюється від натискання x