Post by plunevsufiscong on Feb 20, 2022 22:39:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Chaser ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Chaser IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много злато ▞▞▞
▞▞▞ Street Chaser 2022 version ▞▞▞
Наистина ми харесва играта, но искам да направя заявка за смяна на дрехите на Swift Suzy, защото аз съм мюсюлманин, така че не харесвам дрехите на Swift Suzy, ще бъдете много любезен, моля, сменете я дрехите
Когато достигнах ниво 50, скоростта се увеличи и не можех да контролирам. Искам да продължа със скоростта, която използвах в предишните нива. но сега дори ИЗГУБИХ интерес към играта поради високата скорост. Опитайте се да поддържате първата скорост.
Това е добра игра, но енергията, използвана, за да завършите бързо, не можете да прехвърлите четвъртия човек
Тази игра е много забавна, най-добре е да преследва разбойниците и бутилките и да се забавлява много
Мисля, че тази игра е перфектна точно такава, каквато е, въпреки че обектите са малко
Фантастична игра, която някога съм играл..... Също така трябва да добавяте повече животи и да подобрявате графиката по-често.. но графиката ви е хубава
Street Chaser 冒險 cesy
Много хубава игра...но процесът на инсталиране ще чака много късно...затова давам 4 звезди
37 ниво не е добро, защото е много трудно.
FOREST CHASER 1.2g - Spinning Fish
Хубаво е и страхотно 👌👍Обичам ♥️ шамарите на лошите момчета и звука и как той играе с топките и хвърля предмет към тях Хубава графика Хубави герои И мултиплейър. Справихте се добре в тази игра, трябва да положите повече усилия и да надградите в #STREET CHASER 2
Графиката е сложна.. Трудно разпознаване на платното
Играта е хубава, харесва ми начина, по който предизвиква. Но се опитайте да го направите напълно офлайн.
Наистина ми е приятно, но имунната система на моя герой е слаба от другите разбойници, моля, поработете повече, отколкото по-добре, thnx
Това е вълнуваща игра, особено в свободното време, но ви дава много опоненти на Chase и не добавя живота ви💔💔💔 да останете в играта, така че намирам за предизвикателство въпреки, че това е хубава игра👍👍👍💯
Тази игра е хубава, но не можете да я направите мултиплейър игра, която можете да се свържете с приятел чрез lan wifi, моля, ако можете, ще бъде по-добре, защото мултиплейър lan wifi игрите са в тенденция сега, моля, направете го по начин, който човек може да избере бъдете крадец, тогава другият ще бъде бегачът
имаме нужда от повече монети в играта..моля, развийте това
Street Chaser Pustolovske igre xjz
Това е много интересна игра, обичам да я играя с моите по-малки. Това е наистина страхотна игра. Благодаря ти.
367HP Toyota Chaser At Hong Kong Streets [Wheel Cam] 900 ...
Ако търсите причина да изтеглите тази игра, ето ревю, което не трябва, играта е хубава в началото, но те едва ви дават монети, деинсталирах я на ниво 100 и имах само 2000 монети, не можете да промените аватар така че по-голямата част от играта, която играете с тази, която дават, тъй като най-евтиният аватар е 20 000 монети, помните ли още частта, в която ви казах, че бях на ниво 100 само с 2000 монети и на някои нива те умишлено правят невъзможно завършването за да можете да използвате истински пари
Играх тази игра, но след изтриване при преинсталиране старият запис се загуби. Играта започна от етап I, защо не от етапа, на който бях достигнат. Това трябва да се провери и коригира.
Това е хубава игра, но най-лошото е, че когато победиш крадец идва друг крадец и животът ти е слаб, но на крадеца се дава нов живот
Street Chaser 어드벤처 kprn
Street Chaser
Твърде добре.....но когато интернет е бавен, тогава в мултиплейър режим приспада монетата, което е дразнещо.....
Страхотна игра за минаване на времеви ситуации! Това НЕ е една от онези игри, които лесно може да се играе със затворени очи! Горещо го препоръчвам на всички👌👍👍👏👏👏
.Здравей, казвам се Фийби. Това е наистина забавна игра. Но мразех как играчът губи енергията си по-бързо от разбойника.
офлайн и без никакво заплащане и изключително мисля. но има някакъв проблем, мисля, че е програмиран от теб. когато дойде моментът за хващане на крадец, това е автоматично, а не ръчно, това е проблем. за това някой път животът на разбойниците свършва, живота на разбойниците само 2%, но те бягат и бягат, но моят играч не можа да го хване. главно когато моят играч хване разбойника, препятствията изчезнаха. но някой път моят играч хваща разбойника и отива пред по-бавния. защото не е отишло. и се опитвам да преместя плейъра си от
Тази игра е прекрасна игра, всички със сигурност ще се насладят на тази игра. има няколко нива, които можете да завършите, добавете безплатно, много обичах тази игра. 😇😇😇
Винаги една и съща тема. Отегчен . Няма нови неща за изпробване. Отпадъци
Street Chaser Macəra mpa
Dragon Village 休閒 zcev
Това е много интересна игра и има толкова много нива в частта за мисии, че много обичам да играя тази игра. Ето защо давам цели пет звезди на тази игра
Какво по дяволите, когато играете с мултиплейър някой има повече неща за хвърляне, например топка или бутилка. Защо?? Всеки трябва да има равни възможности
Добра игра, но е гадно, че трябва да започнете отначало, след като загубите! дори ако сте хванали повечето крадци, но не успеете един, трябва да започнете всичко отначало и това е досадно!!!
Тази игра е много добра, но показвайте много реклами, надявам се да се подобри
няма награда в игра на мисия за отключване на герои .. каква загуба на време игра трябва да продължиш да играеш без причина
Играта е добра и аз я харесвам, но сега защо оставам без енергия, когато почти изпълнявам мисията