Post by plunevsufiscong on Feb 20, 2022 22:33:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid suurendavad münte ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Väga hea mäng, olen harjunud kiire ajajuhtimise tasemega, tunnen, et see teravdab aju. X
Meeldib
Siiani on see lõbus mäng
hämmastavad rakendused
Olen tema tüdruksõber, mulle meeldib see mäng. See pole keeruline.. See on mäng, mida olen otsinud.. Mida kaugemale sa mängu tasemeni jõuad, pole see raske, kas see meeldib?
Crazy Restaurant 2021 آرکیڈ zlgh
Agent Action - Spy Shooter Action ykgt
Hea, kuid tavapärane tüüpi mäng
Paljude reklaamidega on lõbus mängida
Pole lemmik
Ma armastan seda mängu. Ja ma loodan, et ma ei pea seda tagasi võtma. Need mängud algavad hästi ja lähevad halvaks. Kuid mulle meeldib, et saate teenida rohkem teemante kui ükski mäng, mida mängisin, lisaks saate esimesel mängul oma münte kahekordistada. Suurepärane!!!! Loodetavasti jääb see nii heaks
Veidi väljakutseid pakkuv, kuid lõbus mäng
Ärritav😠😠😠 Pidin ikka ja jälle restorane alla laadima......
Lõbus siiani.
Jube mäng, kaotasin edu, tuli otsast alustada. Ajaraiskamine!
Ma tõesti naudin seda mängu, olen seda mänginud juba aasta ja olin juba mänginud kolmes uues maailmas, kuid olen ummikus järgmises maailmas ja see ütleb alati, et varsti tuleb nüüd, et ma pean desinstallima
Parim mäng
Vaevalt jõuame teise restorani ja oleme sunnitud kasutama erilisi liigutusi, tundma stressi. Desinstallimine, seal on rohkem mänge, mis häirivad seda.
ma armastan seda mängu
Crazy Restaurant 2021 Zręcznościowe njte
Suurepärane Mäng
See mäng on Aasia fusion restoranis kohutav ja kui mahlale koputan, see külmub
Minu lapsel oli seda lõbus mängida.😊😊😊
😠😠😠😤😤😤😈😈😈
Siiani on kõik hästi, aga ma alles hakkasin seda mängu mängima. Värskendan teid hiljem uuesti.
Crazy Restaurant 2021 Аркадни ebz
See on lõbus
Chhattisgarh
Kõrgemaid tasemeid on võimatu lõpetada
Just sellistest mänguarendajatest ma räägin! Olen kokandusmängude suurim fänn ja otsin alati UUSI toiduvalmistamismängude rakendusi. MA LEIDSIN SELLE TÄIUSLIKU 4 MINU! "Hullurestoranil" on ülikiired allalaadimised, taskukohased võimalused kalliskivide ja müntide hankimiseks, suurepärane realistlik graafika ja väljakutseid pakkuvad tasemed. Loodan, et jään selle mängu juurde pikaks ajaks! Suurepärane töö, poisid!
Ei meeldinud ilmselt üks mu kõige vähem lemmikuid
Hull
Ma tõesti armastan seda mängu, vinge mängida ja väga sõltuvust tekitav.
Mulle väga meeldib su mäng. kuid lõpetasin kõigi restoranide kõik tasemed, viimane on asia fusion restoran. Millal teete järgmise värskenduse ja avate uue restorani. Aitäh
Suurepärane mäng, kuid peaaegu võimatu võita, et järgmisele tasemele jõuda. Isegi kui kulutate raha, ei võimalda mäng teil edu saavutada.
Kui hoiad panni ja friikartulit
Väga tore mäng
väga lõbus mäng
Wow, ma tõesti armastan seda mängu
Mäng ei lase mul mängida burgeripoe 4. taset, see külmub ja jääb abikäsi, kui tal on uusi asju mängida
Lõpetasin Tasty Islandil tasemed, nüüd on möödunud nädal, kui üritasin Prantsuse saarel 1. taset avada, see külmub ja viib mind tagasi Tasty Islandile. Kas olete segaduses, mis näib olevat probleem?
Nc
Lõbus mäng seni, kuni sa ei kasuta ära seda, kui me lähedale jõuame ja võtad kalliskive, kui meil on õigus, ja sa ütled ei ja võtad aina rohkem kalliskive, kui see pole vajalik ja sa petad, siis ma olen valmis, sa näed millal Ma lõpetan mängimise
See on nii halb. miks ma ei saa teises restoranis mängida? Nagu hamburger
Hea mäng oli
Väga hea