Post by plunevsufiscong on Feb 20, 2022 22:30:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Escape ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Escape IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačne dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Cat Escape 2022 version ▞▞▞
Bruh, kao da sam pogledao igru i rekao o, to izgleda ''ZABAVNO'' na prvo igranje bilo je NEVJEROJATNO, ali za različite skinove za mačku, IAKO sam rekao da ne želim da ovaj skin gleda video od 30 sekundi, I dalje čini JA TO RADIM. poput HAJDE ova igra stvarno želi gubiti vrijeme kao ona ubojica, uh, deinstalirana.
Mislim da se na razinama od 200 i više treba pojačati i ne ponavljati s razine 60 do 90
Baš mi se sviđa igra👍
jednostavan za instalaciju i igranje
dobro je ali previše dodataka
to je super igra
Nije cool, ova igra ima previše reklama, kvari se svaki put kad je igram, ova igra je najgora ikad! Deinstaliranje!
Cat Escape કેઝ્યુઅલ zzyh
Slatka igra i moja kći ju obožava, no svaki put kad otključa novu mačju kožu ili bilo što, ne dopušta joj da to zatraži tako da nikad ne dobije ništa od novih stvari. Nekakav problem jer je to stvarno slatka igra. Dao bih više zvjezdica da prikupimo ono što je otključala
Ruši prilikom otvaranja. Uopće se ne može koristiti. Šteta što bi bila zabavna igra.
Ali ne mogu instalirati nove verzije, ali danas sam instalirao, ali jedna aplikacija kontrolirana i deinstalirana. Dakle, jedna zvjezdica minus ➖. Ali sada sam instalirao, ali sada je neka aplikacija blokira pa dopustite da ne kontrolira ovu aplikaciju nijedna aplikacija.
Mandatory od 30 sekundi dodaje gotovo svaku rundu.Runda traje 10 sekundi. Moglo bi biti zabavno, ali utrošeno vrijeme se nikad ne vraća ... Ovaj jednostavno nije vrijedan trgovine. Hvala što ste ga stavili tamo besplatno za isprobavanje.
Slatko je, ali teško i toliko reklama
Nitko ne bi trebao dobiti ovu igru. Isprva je bilo dobro, ali kada sam došao do razine 5, nije išlo tamo gdje sam želio. NIKADA NE INSTALIRAJ OVU IGRU. BIT ĆETE VRLO RAZOČARANI NJIMA!
u redu
odlična je ❤️
Ova igra ima previše oglasa nakon što završim jednu razinu. Dobivam otprilike 15 oglasa ne, ne radimo ovo, deinstalirati ću je preteška je i policajci su prelaki za prolaz, zato sam joj dao jedan zvjezdica nije baš tako dobro mislim da nije tih pet iako mu neki ljudi daju pet zvjezdica, ali ja ne jer ima previše oglasa
najveći dar za sve volim to bez gubljenja vremena igra je puna chill gamezome vrlo nevjerojatna i potpuno zabavna igra siguran sam da to nije bila aktivnost za druge
Koliko razina? Ja sam na 1101. Ima li uopće kraja? Unajmio sam ovu ocjenu jer sam mislio da je igra slatka i zabavna, ali ponavljanje razina je staro i dosadno. Što dovraga?
Mrzim ovu igricu, čak se i ne uključuje i zbog ove igre moj telefon dobivam u rukama i tako brzo umire
Touchgrind Skate 2 スポーツ hhs
Mrzim ovu igru jer sam dobio novi skin, ali je otišao na moju staru! popravi ovo odmah!
Shvaćam kako je izrezana, ali imam 2 razloga 1. svaki put kad moram ponovo pokrenuti mora biti postavljena reklama 2.hoo čak kaže oooo izgledaj slatka mačka igra koju bih trebao igrati omg nema reklama poput hoo čak kaže da
To nam je odlična igra, ali ima previše oglasa i ako isključite internet još uvijek ima oglasa👿👿👿
Cat Escape Gelegenheitsspiele hupw
4 razine i već traži recenziju, dakle 1 zvjezdica.
Ima toliko oglasa koji me uznemiruju
ova igra je tako podmukla i jako je volim tko god je napravio ovu igru, tako je kreativan
Tako zabavno! Volim skinove i staze, ali ima malo reklama ako isključiš wifi nemaš problema!
Prije svega ova aplikacija prikazuje mnogo oglasa i to je uznemirujuće, ali sam lako prošao sve razine... I tražim da uklonim oglase i dobijem nove razine...
Mrzim ovu igru, doslovno svaki oglas se ne može preskočiti kada pobijedite u 2 runde pojavi se oglas, volio bih da ga možete ocijeniti 0
nije op igra brate
Cat Escape Gündelik otmj
sladak i zabavan poput njega
Ovo je kopija klimavog čovjeka. Također sadrži previše oglasa. Mrzim ovu dosadnu igricu 🙄🙄🙄😑😑😑
Aplikacija je super i zabavna je.Dobra je ako imate slobodnog vremena igrajte te ju.
Vrlo frustrirano. Platio sam opciju bez oglasa, ali kada sam morao resetirati uređaj svog sina i ponovno preuzeti igru, to neće vratiti kupnju tako da on ima igru bez oglasa. Također, e-adresa za kontakt programera ne radi.
Jednostavna zabava. Waaay na mnoge oglase.
Ova igra je vrlo grozna jer se razine ponavljaju
Ova igra je dobra. Moja koža i tragovi su izgubljeni. Zašto? Molim vas pomozite mi dečki.
Obožavam ovu igru, tako je slatka i zabavna! Nema problema!
To je dobra igra, ali ima puno dodataka
Ne mogu natjerati svoju mačku da hoda ravno
Ova igra je bila vrlo, vrlo problematična. Nisam siguran jesam li to samo ja jer ostale recenzije izgledaju prilično dobro, ali za mene je ovu igru bilo gotovo nemoguće igrati.
zabavno je, ali je i lako, ali je ok