Post by detrsoticvapick on Feb 9, 2022 2:06:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نکات بسیاری را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
واقعاً ویرایشگر !!!! تصور کنید من یک کودک هستم مثل گفتن در کلاس 4 یاهخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخره و مردم این را نصب نمی کنند تا زمانی که کاملاً جدید باشد!!!!!!!!!!!!! PLEEEEEEASE
این بازی را بازی نکنید! من این بازی را دانلود کردم، و و، و همه چیز اوکی است، اما ..، آنجلا شروع به شنیدن صدای من می کند، اما اگر او مکان من را بداند، اما، گوشی من مانند یک مشکل است، اما قرار بود تلفنم را دوباره راه اندازی کنم، پس من این بازی را حذف کردم، تلفن من همچنان مانند GLITCH عمل می کند (Im panic btw) بنابراین من مثل ترس رفتار می کنم اما دوباره راه اندازی مجدد می کنم و برنامه ها دوباره آنجا هستند! اما من فکر می کنم فقط یک اشکال است... اکنون می دانم که مرد دستگیر شده است و مالک آن پلیس است، خدا را شکر... .. هنوز مشکلی وجود دارد ....
خیلی بازیه خوبیه
من زمانی که جوان بودم این بازی را انجام می دادم اما ساعت 3 صبح، آنجلا عجیب است و صدای خزنده را در پس زمینه می شنوم. واقعاً ترسناک است. بله "آنگلا 2 صحبت می کند" در واقع بهتر است.
نه تنها همه سطوح ما را ذخیره نکرد (ما در سطح 70 چیزی بودیم و فقط برای شروع دوباره در سطح 1 همه چیز را از دست دادیم) تبلیغات و پاپ آپ ها دیوانه کننده هستند. فقط برای ما دیگر جالب نیست. من آن را قبل از بازی های 6 ساله ام نگه می دارم. Talking Tom's Levels را ذخیره کرد تا من متوجه نشدم؟ بسیار ناامید!
My Talking Angela Казуални ovbz
میجی
My Talking Angela Game - Free Offline APK Download
تبلیغات بسیار زیاد است، و کار زیادی برای انجام دادن ندارد زیرا او خیلی سریع خسته می شود. نسبت به قبل کاهش یافته است و من آن را توصیه نمی کنم.
این برنامه بحث را دانلود نکنید! اول اینکه وقتی داشتم بازی می کردم صدای جیغ هایی از گربه شنیدم، وقتی چراغ را می بندم تا آنجلا گربه احمق بخوابد، هنوز نوری را در چشمانش می بینم که نشان می دهد کسی دارد مرا تماشا می کند. به آنجلا گفتم که او یک هکر است و او شروع به رقصیدن کرد با وجود اینکه من به تلفن دست نزدم. این برنامه را دانلود نکنید. من و دوستانم در مورد این نوع برنامه ها تحقیق کردیم و اجازه دهید به شما بگویم، من یک روز دوام نیاوردم. برنامه در حال بحث!!!!!
بعد از مدتی پخش آن، تبلیغات آنقدرها هم که در ابتدا فکر میکنید بد نیستند، من در نیمه راه بازی را سپری کردهام و زمان مناسبی برای آنچه هست تلف کردهام، نظرم را از 2 ستاره به 3 تغییر دادهام و ممکن است بسته به هر به روز رسانی دیگری که ممکن است منتشر شود، به 4 ستاره به روز رسانی کنید. متشکرم.
فوق العاده سرگرم کننده بود من بازی را دوست دارم اما دارم یک 3 می نویسم که می توانست در آنجا مشکلات عفونی بهتری داشته باشد اما اگر صدای صدای من را نمی خواست و اگر بدون آرایش راحت تر می شد، پنج می شد. شستن تبلیغات ساعت یا تماشای تبلیغات برای سکه سرگرم کننده بود، اگرچه اگر دوست دارید تبلیغات را تماشا کنید توصیه می شود.
دانلود بازی محبوب 5.7.1.2728 My Talking Angela برای اندروید + ...
نلفحاف
بازی بسیار خوب بازی لذت بخش و بسیار سرگرم کننده این بازی شامل تعداد زیادی بازی مانند بازی های بسیار زیادی است بنابراین من از این بازی بسیار لذت می برم
دانلود بازی My Talking Angela برای اندروید
My Talking Angela Jednoduché hry ofw
بده وخوبه
My Talking Angela Jednoduché hry ofw
Rising Super Chef - Cook Fast Arkādes spēles rvn
تتمغفف
این بازی بسیار مناسب است، اما، 1. شما باید چیزهایی بخرید، زیرا بازی به اندازه کافی "جواهرات" برای خرید چیزهای خاص به شما نمی دهد. 2. تغییرات جدید در مینی بازی brick breaker بسیار بد هستند! 3. قسمت رقص بازی احمقانه است زیرا برای استفاده از آن باید جواهرات بپردازید. 4. همه چیز فوق العاده گران است 5. بازی های کوچک زیادی وجود ندارد و خسته کننده است. برچسب ها! بالا بردن هم سخته و اینجوری استیکر میگیری 😒 منصفانه نیست
من را دیوانه می کند که سعی می کنم روی تبلیغاتی که هر 5 ثانیه یکبار ظاهر می شود روی x کلیک کنم. من با هیچ برنامه دیگری این مشکل را ندارم، اما می دانم که مستقیماً روی x کلیک می کنم و هنوز هم تقریباً 10 بار من را به فروشگاه برنامه می فرستد تا در نهایت ثبت کند که در حال تلاش برای خروج از آگهی هستم. این بازی برای کودکان در نظر گرفته شده است و حتی به عنوان یک بزرگسال که این بازی را انجام می دهم این مشکل را دارم. تمام خریدهایی را که ممکن است یک بچه در تصادف انجام دهد را تصور کنید.
My Talking Angela 2 - آخرین نسخه بازی " انجلای سخن گوی من ۲ " + نسخه هک شده همراه با پول و الماس بی نهایت برای اندروید.
واقن خوبه من باری خواهرم نصب کرم ممنون از ساختنش هانیه تر کاشوند
این یک بازی است که برای هر کسی که عاشق گربه است دوستش خواهد داشت و دلیل اینکه من به این بازی سه ستاره دادم این است که تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد و مدتی است که برنامه ثابت می شود و شما شروع به دیدن برنامه نزدیک می کنید. بنابراین در واقع ممکن است نیاز به بهبود کمی داشته باشد و نه اینکه من بازی را دوست نداشته باشم، من آن را دوست دارم فقط به این دلیل که تبلیغات زیادی وجود دارد و اگر تبلیغ را حذف کنید، به بازی امتیاز پنج (5) ستاره می دهم.
My Talking Angela Казуални ovbz
اشکالی ندارد اما فضای ذخیره سازی زیادی را اشغال می کند
خوبه ولی تبلیغات زیادی داره
بازی اندروید و آنلاین - گیم سیب
واقعا خیلی عالیه😍😍 دست سازندش دردنکنه
برای خدایان، من زمانی که کوچک بودم این بازی را دوست داشتم و تصمیم گرفتم دوباره آن را بازی کنم، بازی سرگرم کننده است، اما لطفا هر کلیک کوچکی از تبلیغات هرزنامه خودداری کنید
My Talking Angela. نسخه معمولی + نسخه مود شده. بیش از 100,000,000 میلیون نصب فعال در گوگل پلی. از شما دعوت می شود با انجلایه سخنگو در شهر
⚠️هشدار⚠️ این برنامه بسیار خطرناک است نصب نکنید. "چرا چه چیز اینقدر بد است؟" خوب این برنامه می تواند محل زندگی شما را ردیابی کند و اگر آن را در حالت بزرگسالان روشن کنید می توانید به خوبی با آنجلا صحبت کنید یکی از سوالاتی که می توانید پیدا کنید این است که "کجا زندگی می کنید؟" و افراد پس از دانلود این برنامه گزارش شده اند که انبار شده یا صدمه دیده اند. پس لطفا این را نصب نکنید!!!!!
سلام خیلی خوبه پیشنهاد می کنم نصبش کنم این ستاره رو هم بخاطرش کم میکنم
این بازی خیایخول است
خوب است
من زیاد دوست ندارم اول خیلی خوب بود بعدا رفت بد تر شد به نظر من نصب نکن بخاتر همین ۲ تا ستاره دادم 🙄🙄🙄 🙁
My Talking Tom 2 است. #3 برترین موارد رایگان در معمولی. شبیهسازی. مراقبتها. آفلاین. تکبازیکنه. سبکدارشده.
این یک بازی خوب است و با این حال من یک برچسب در بیش از 4 سطح دریافت نکرده ام، همیشه یک بسته پر از موارد تکراری دریافت می کنم و بسیار آزار دهنده است. همچنین وقتی نسخه های تکراری دارید، معمولاً ارزشی ندارند زیرا 0 ها را خارج می کنید. همچنین وقتی می رقصی، گریم برنده می شوی و من همه آن را بردم و روز بعد همه چیز تمام شد... شاید بتوانی گریم های بیشتری اضافه کنی، زیرا آزاردهنده است که همیشه حرکات رقص جدید بخری.
من مارینا هستم این بازی خیلی عالی است من خیلی دوسش دارم
عالیه من خیلی این بازی هرو دوست دارم هرکی میگه بده گه خورده هرکیم به من فحش میده خودشه دست سازندش درد نکنه اسم منم زهرا افشاری