Post by detrsoticvapick on Feb 9, 2022 2:00:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک سکه های بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
iOS منتشر شده است .
DC Legends: Fight Superheroes રોલ પ્લેઇંગ fgv
آپدیت اخیر بازی را غیرقابل بازی کرده است. متاسفم که می گویم بازی را خراب کرد. این نوع بازی، مانند جهان های سینمایی، مارول آن را بهتر انجام می دهد
DC Legends: Fight Superheroes Игре улога wtcn
یک بازی سرگرم کننده که در آن نیازی به پرداخت هزینه برای رقابت ندارید. من سبک بازی و تمام جوایزی که روزانه می گیرید را دوست دارم. قطعاً یک بازی خوب برای بازی های RPG و استراتژی به جنگ نوبتی. همیشه باعث می شود برای سرگرمی بیشتر برگردم!
DC Legends: Fight Superheroes Rollspel hcr
بازی خیلی بدی است😤😤😤😤🤮🤮🤮🤮🤮🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡
این بازی bt خوب است (مشکل اول در این بازی) جوایز ماموریت روزانه بسیار ضعیف است... (دوم) مدت زمان بندی اسکن void بسیار طولانی است. (3) هزینه خرید هر آیتم بسیار زیاد است. من فکر می کنم، باید در اسرع وقت توسط توسعه دهندگان بهبود یابد. و من 4 بار جایزه "BATGIRL" را دریافت کردم.. اما هنوز "BATGIRL" ندارم"،،، من کاملا شوکه شده ام .... ...
DC Legends: Fight Superheroes Rollspel hcr
چطوری می توانید در خرید جایزه های رایگان رو بگیریم؟
وای. تگ مبارزه؟ چه شوخی. حماقت این بازی...اگه این بازی مثل #MarvelFutureFight ساخته میشد خیلی بهتر بود ولی SUPER TRASH اون نیست. در MFF شما می توانید از طریق تخته حرکت کنید و در واقع با دشمنان مبارزه کنید. این DC bs در اصل مبارزه با برچسب است. اصلا نقش بازی نیست Smh من به #MarvelFutureFight پایبندم، این یک بازی بی نظیر است. من یک گیمر هستم بنابراین 5 ستاره دادم زیرا مردم باید واقعیت را بدانند. این بازی را حذف نصب کنید و به جای آن #MarvelFutureFight را بازی کنید.
من این بازی را به دلیل ماهیت اعتیادآور آن بسیار دوست دارم، اما بدون داده نمی توانید آن را بازی کنید. نسخه آفلاین نیز باید برای افرادی مانند ما در نیجریه به دلیل خرید زیاد داده برای مرور ایجاد شود. با تشکر.
بازی خوب. با این حال، طی سالها هیچ چیز جدیدی برای تکنفره وجود نداشت. از نسبت صفحه نمایش سونی من پشتیبانی نمی کند، بنابراین نمی توانم در رویدادها شرکت کنم زیرا متن ظاهر نمی شود، بنابراین نمی توان بعدی را انتخاب کرد یا رد شد.
DC Legends: Fight Superheroes Игре улога wtcn
همیشه دانلود، pvp، رویداد زنده کار نمیکند و ocassion از کار میافتد و دوباره راهاندازی میشود. بازی ناامید کننده
من واقعاً وارد Marvel Strike Force و بازی هایی شدم که از نظر سبک بازی شبیه به آن هستند. من برای همیشه طول کشید تا یک نسخه DC را پیدا کنم. در حالی که برخلاف MSF نیاز به پرداخت بیشتر برای پیشرفت را برمی انگیزد، اما گیم پلی بازی هنوز تقریباً یکسان است. زمانی که من MSF بازی نمیکنم و اجازه دهید از دیگر شخصیتهای کتابهای مصور لذت ببرم، این یک جایگزین مناسب است.
بسیار سرگرم کننده است، اما فضای زیادی را برای یک بازی که به مدت 5 دقیقه اجرا می شود و کار نمی کند و شما باید برنامه را دوباره باز کنید، اشغال می کند. خیلی خنگ.
به طور کلی بازی عالی است، چه طرفدار dc باشید چه نباشید. بجنگید، مزرعه کنید، جمع آوری کنید... مانند بسیاری از موارد، می تواند به دردسر بیفتد، اما نه به بدی دیگران در این سبک. مدل های شخصیت فوق العاده به نظر می رسند.
در ابتدا به دلیل مشکلات بازی 1* داد. به 3* افزایش یافت، زیرا به نظر می رسد خدمه اسکلت که برای مدیریت بازی باقی مانده اند، بهترین عملکرد را دارند. با این حال، بدون ویژگیهای جدید و تیم توسعه، بازی آنطور که میتوانست خوب نیست.
عالی ی فقلادست😃🙏
دانلود Village and Farm v5.16.0 بازی مزرعه داری بدون دیتا برای ...
عالیهههه
بازی عالی تمام گرافیک و گیم پلی تنها چیزی که من می خواهم پیشنهاد کنم این است که اتحاد را اصلاح کنید زیرا دیگران نمی توانند اتحاد پیدا کنند و من بازی را بیشتر دوست دارم اگر بازی دارای عملکرد پاداش روزانه باشد هرچه بیشتر بازی کنید پاداش بیشتری مانند جواهر اسانس قطعات قهرمان و شبیه به ورود روزانه نیست اما به احتمال زیاد یک ضریب
زباله ها. بازی در طول آموزش قفل می شود
بازی بی فایده، من نمی توانم هدیه را بازخرید کنم، گزینه بازخرید کدها دیگر وجود ندارد، و بازی شما را مجبور به خرید برای تقویت قهرمانان خود کرد، من 🤔 در مورد لذت بردن از ابرقهرمان های DC نه اینکه شما را ثروتمندتر کند.
لیست شخصیت های جزئی کمیک DC - ویکی پدیا
DC Legends: Fight Superheroes રોલ પ્લેઇંગ fgv
اندازه Soo Big it به 3.65 گیگابایت می رسد. برای یک بازی بیکار و بی پایان به روز رسانی های آن را اضافه کنید. همچنین لطفاً حالت PVP را اصلاح کنید. اغلب اوقات DEATH IMMUNITY ناگهانی ظاهر می شود و بی پایان آن برای 1 حریف باقی مانده ظاهر می شود. اشکالات آن جریان بازی. شما را مجبور به عقب نشینی یا دوباره شروع مجدد بازی می کند. من از اسامی حریفان با استفاده از این مصونیت مرگ هک عکس گرفتم. عدم تعادل حالت Pvp.
چرته☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹
یک بازی DC بسیار خوب است، من تعداد شخصیت هایی که در این بازی دارند را دوست دارم و بصری خیره کننده است، با این حال، بازی گاهی اوقات باگ هایی دارد که واقعاً تنها شکایت من است. این احتمالا پنجمین بازی مورد علاقه من است.
تنظیم وحشتناک شخصیتهای خاصی به گونهای ساخته شدهاند که شکستناپذیر باشند و بازی سرگرمکننده نباشد. شما پول خرج می کنید تا بیشتر بازی کنید و سپس یخ می زند و هر چیزی را که خرج کرده اید بدون بازپرداخت می گیرد. سعی کردم با خدمات مشتری تماس بگیرم و آنها من را به عیب یابی آنلاین ارجاع دادند که کار نمی کند. بعد از جواب دادن بهت دست کشیدند انگار اصلا براشون مهم نیست که پولتون رو از دست بدید!!!!!!! با احتیاط فوق العاده بازی کنید و مطلقاً به این پول های مردمی پرداخت نکنید!
من واقعاً این بازی را خیلی دوست داشتم. شاید حتی بیشتر از همتای مارول. با این حال برخلاف مارول، این برنامه دائماً در تلفن من دانلود می شود، که بیش از 3 گیگابایت فضای ذخیره سازی می خورد. بنابراین مجبور شدم فعلا آن را حذف کنم.
Super Heroes نام بازی اکشن از استودیوی بازیسازی Warner Bros.
Mr Autofire მძაფრსიუჟეტიანი daqw
این بازی را دوست دارم و از زمان عرضه آن بازی کردهام. من تازه flip3 جدیدم را گرفتم و قابل پخش نیست. من نمیتوانم نسبت تصویر را برای صفحهنمایش تلنگر تغییر دهم. لطفاً تلفنهای فلیپ و سایر تلفنهایی که از 16:9 استفاده نمیکنند، تعمیر کنید.
Halle Berry در نقش این کرکتر اکران شد که به هیچ عنوان مورد
سرور تمام روز از کار افتاده است. دوباره نصب شد و وای فای تغییر کرد و مشکل همچنان پابرجاست. من حتی نمی توانم مشکل را در بازی گزارش کنم زیرا با ارسال مشکل، سرور از کار می افتد. تیم قرمز من را کشت، پس بابت آن متشکرم...لطفا رفع کنید. وقتی شما این کار را انجام دهید، رتبهام را تغییر میدهم، اما من قابل بازی هستم، یک امتیاز میگیرد...
AP Legends Fight Superheroes apk (DEFENSE / DMG ...
تا اینجا خیلی خوب است، ساده و در عین حال اعتیادآور است. یادگیری بسیار آسان و سرگرم کننده است تا تیم هایی از شخصیت های مورد علاقه خود را بسازید. اگر DC را دوست دارید، احتمالاً این بازی را دوست خواهید داشت.
خیلی گشنگ
برای یک بازی رایگان این عالی است! گاهی اوقات کمی کند است اما بسیار سرگرم کننده، اعتیاد آور و برای طرفداران کمیک DC عالی است! همچنین ... واقعاً اصلاً نیازی به خرج کردن در بازی نیست! اگرچه سرعت شما را افزایش میدهد، اما همچنان میتوانید بدون خرید چیزی ارتقا و سطح خود را ارتقا دهید!
واقعا بازی خوبی بود من نظرات افرادی را خواندم که میگفتند این باعث میشود شما را دوباره راهاندازی یا بارگذاری مجدد کنید. برای من اتفاقی نیفتاد پس اهمیتی ندادم اما حالا بعد از آخرین به روز رسانی خیلی بد اتفاق می افتد. ممکن است مجبور شوید به بازی مارول برگردید یا Raid را امتحان کنید. جنگ ستارگان برای باز کردن قفل شخصیتها زمان زیادی طول کشید. لطفا درستش کنید من یه گوشی جدیدتر دارم مثل قدیمش نیست
باز هم یک بازی dc دیگر که خیلی وعده می دهد و خیلی کم ارائه می دهد و دائماً از من می خواهد که به دلیل مشکلات بارگیری مجدداً راه اندازی شود ، اینترنت من سریع است و خوب کار می کند. این قابل قبول نیست و پشتیبانی مشتری وجود ندارد، من به مردم توصیه می کنم که این یا بی عدالتی 1، تجربیات وحشتناک هر دو بازی را دانلود نکنند.. و بازی های خوبی هستند.. فقط عدم توجه تیم های فنی است. 👎👎