Post by detrsoticvapick on Feb 9, 2022 1:41:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ токени генератора кодова ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Веома је тешко добити златне новчиће бесплатно у игри са више аутомобила и модификација и подешавања и комплета за точкове
Нагора игрицаа😠😠😠😠
Car Parking Multiplayer Simulator ffe
Исправите грешку при пријављивању, предуго учитавање чини мој телефон поквареним јер сам љут
Car Parking Multiplayer Mô phỏng dsp
Игрица је супер али ме нервира што неможе да се пређе ниво инсаде паркинг 2 са џипом. Како прећи! 😕😕😕
Супер је, али 2 звездице. Зашто? Зато што ради много ажурирања и тера ме да избришем 3 игре. И играм га од 2020.
Лов
Није лоше
Баш. Је. Лена. Игрица а. Ја сам. Купио. БВЕ. Кс7
Ова игрица и најгора игрица на свету
Car Parking Multiplayer Ro - Početna | Facebook
Ово је сјајна забавна игра за играње, али сам имао проблем са губитком преко 1 милион новца због игре и проблем са уштедом посла. Сачувао сам игру и када сам се пријавио, недостајало је више послова. Чекало ме је око 600 хиљада прихода и све сам изгубио. Имам све своје аутомобиле и новац, али имам 5 својих послова (по 200 хиљада). Већина њих има најмање 100 хиљада сваки. Био бих захвалан за неку врсту компензације за ову грешку. (новац од игре) Променићу рецензију ако проблем буде решен.
Пуно глави волео би да то исправе посто немозе да се игра
Моје мишљење је да је игра добра, али све што препоручујем је да буде као ГТА 5 и да је добро пала, али бих волео да буде мало вансеријски
Ово је игра веома интересантна, али молим вас да додате више брзина значи С и Л и додајте још градова који игру чине стварном
Јако добра игра ми се свиђа👍👍 прво нови датум 🙏 И за 5цр до 8цр молим вас укључите. И молим вас, додајте индијске аутомобиле у игру. И отворити хотел за посао.
Prado Car Parking: Car Games – Апликације на Google Play-у
Играо сам и уживао, али један од разлога зашто сам га оценио само 4, јер осећам мало заостајања, па се надам да ће то ускоро поправити.
игрица је солидна има багова са камером која сама крене да се окреце и са воланом и коцницама која неце да се активирају кад стиснем
Добра графика, реалистична игра, једини проблем је звук аутомобила и сл, скоро сваки ауто има исти звук а камион има око 8000 обртаја у минути? Водите рачуна о тим стварима и биће 5/5
Има хак и немогу да играм са братом
Није јако тешко
Хеј ! Играо сам доста утакмица, али ово је прва утакмица коју оцењујем. Све је добро, али има неких проблема (1) пре свега озбиљан проблем је то што је само игра окачена, мој телефон не виси (2) аутомобили су прескупи (3) морате да направите опцију између размене аутомобила и продаја аутомобила у вишеслојном окружењу (4) направити лого на аутомобилима (5) Направите игру уштеде енергије (6) направите ван пута од једног града до другог и неког природног станишта. Сигуран сам да ћете радити на мојим предлозима. Порадите на томе 😁
Заиста ми се свиђа игра, али мислим да треба да ставимо одвојиви кров у сваки аутомобил без крова, као што сте радили у роллс роице-у, али не правите новчиће да бисте купили одвојиве кровове, а потребан је временски циклус како бисмо могли да осетимо како је као да возите са вибрацијом, волите игру!
Супер игрица много сам заљубљен у њу
ОВА ИГРИЦА ЈЕ ДОБРА И СВЕ АЛИ КАД ХОЧУ ДА ИГРАМ СА ДРУГАРИМА НЕЧЕ ДА СЕ ПОЈАВЕ ДРУГАРИ НАПИШЕМ ЊИХОВ ИД И НИСТА ВОЛЕО БИ ДА СЕ ТО НЕКАКО ПОПРАВИ И ДА СЕ ПОПРАВИ ДА КАД ХОЦЕТЕ ДА СЕ УЏЕТЕ У МАПУ УЏЕТЕ У МАПУ УЏЕТУ У МАПУ УЏЕТЕ У МАПУ УЏЕТУ. ДАНА МИ СЕ ТО ДЕСАВА АЛИ ТО ЈЕ ЗБОГ УПДЕЈТА СТО САМ АЖУРИРАО И ТО СТВАРНО СМЕТА КАД ХОЧЕМО ДА ИГРАМО.
Молим вас ставите бољу графику док не поправите графику бице 3 звезде
Car Parking Multiplayer mod apk (mnogo novca) v4.6.4
Шта је са звуковима аутомобила од новог ажурирања?? ,имам Мустанга који звучи као Тојота!!!
Сисајте га
Дајем 5 Играм је већ 2 ипо године
Када покушате да притиснете гас, аутомобил се увек зауставља на 80 км/х и могу да идем брзо и није мануелни генерално и даље добра игра, само поправите грешке
Ауто неће возити. Ставио сам га у погон, али он само седи и окреће се
Добра је игрица само сто ме нервира то кад је ниско ауто немозе да крене уз неко брдо
Car Parking Multiplayer Online Hack Generator and get free Money & Coins now! So without much time, here are the links for Car Parking Multiplayer Cheat
Botworld Adventure የሚና ጨዋታዎች npix
Дајем четири само зато што је велики проблем овде у овој игрици веома тешко контролисати ауто кад год добије довољно брзине, само клизи или се окреће и лута около и на крају се судари надам се да ћеш решити овај досадни проблем и веома је тешко је и за дрифт.
Моји подаци се не могу преузети ако су заглављени у средњој траци! Боооооооо ова игра је срање
Глупо
Лудо ВОЛИМ ову игру, али постоји један проблем (зато јој дајем 4 звездице) проблем је што су мреже на аутима једноставно блокиране. Дакле, молим вас, додајте мрежу на Бугатти и на друге аутомобиле са само покривеном мрежом и молим вас додајте диво и уклоните Веирон, плс. Ако то урадите, даћу му 5 звездица, ох и уклоните место где треба да буде лого и само га претворите у обичан део аутомобила (изгледа ружно). Молимо вас да то урадите пре истека године да бих могао да га оценим са 5 звездица
Волим ову игру, апсолутно је невероватна, али мислим да би могло бити више отворених и испуњених мапа у будућности са више аутомобила ЕДИТ: Тренутно сам се пријавио на свој налог који нисам користио 2 недеље, али када сам пријавио све своје аутомобиле уместо моје залихе супра није било ту, још увек играм игру иако сам променио рецензију са 5-1 звездица, јер заиста волим игру, али ми је заиста потребна помоћ да вратим своје аутомобиле
Преузми Real Car Parking Multiplayer APK за Android
Ову игру је лепо играти, али проблем је што је тешко прилагодити аутомобил помоћу налепница. Потребно је хиљаду налепница да би аутомобил изгледао добро. Дакле, можете ли додати нове функције у следећем ажурирању како бисмо могли да избегнемо тај бол?
Много ми се свиђа ова игра, али ново ажурирање је ужасно, морају да га промене, молим вас промена је враћена @олзхасс
Не могу да играм ову игру због новог ажурирања има толико грешака да не могу да играм, молим те исправи грешке што је пре могуће
графицки боља аута и додај југа,голфа 1,голфа 2, где це срби и босанци без светог тројства
Имао сам инсталирану игру и одједном се сама деинсталирала и када покушам да је инсталирам каже да је дошло до проблема и да се не инсталира
Прилично је забавно играти и графика је одлична. Управљање је глатко, као и педала за гас.
Претходна верзија је била боља. Звукови претходне верзије су били најбољи. Поправите звукове аутомобила на претходну верзију, а такође и графику на претходну верзију.
Стара верзија је била боља